www.sosovka.sk – Váš sprievodca kontaktnými šošovkami Bausch + Lomb


PF 2017!

Nový rok 2017 je tu, a preto je vhodný čas na rekapituláciu toho predošlého. Ten sa niesol v znamení rôznych zmien, teda aspoň čo sa týka značiek Bausch + Lomb či Biotrue na Slovensku.

Naši verní fanúšikovia zaiste potvrdia, že zmeny sú viditeľné a veríme, že aj pozitívne. V polovici roka sme spustili vynovenú web stránku www.sosovka.sk, kde okrem praktických tipov, zaujímavostí či produktov pravidelne na stránke zverejňujeme aj výhodné akcie v spolupráci s overenými optikami, obchodmi a e-shopmi. Nechýbajú ani blogy a samozrejme aj vernostný program Bausch + Lomb, do ktorého sa postupne zapájate. Všetky novinky, aktuálne informácie či zmeny na stránke aktívne komunikujeme aj prostredníctvom Facebook stránky https://www.facebook.com/BauschLombSR/ , kde sa stretávajú s vašou pozitívnou odozvou.

V načatom trende budeme pokračovať aj v roku 2017 – budeme sa snažiť o to, aby sme aj naďalej boli vašim praktickým a spoľahlivým sprievodcom vo svete kontaktných šošoviek Bausch + Lomb. Chceme sa touto cestou poďakovať za vašu priazeň, ktorú si veľmi ceníme. Všetkým našim priaznivcom prajeme veľa zdravia a bezproblémový zrak v roku 2017!

Tím Bausch + Lomb

untitled-design

Hlásenie nežiaducich účinkov liekov:

Tel.: +421 910 101 334, E-mail: pv.slovakia@bausch.com

Odborné otázky k našim výrobkom:

E-mail: SlovakRepublic.medical.info@bausch.com

Hlásenie nežiaducich účinkov a sťažností na kvalitu zdravotníckych pomôcok:

E-mail: slovakia.mdcomplaints@bausch.com

Ochrana osobných údajov (GDPR):

E-mail: gdpr.sk@bausch.com