www.sosovka.sk – Váš sprievodca kontaktnými šošovkami Bausch + Lomb


Vážime si vašu priazeň, a preto…

Prostredníctvom Facebooku a/alebo blogov spolu komunikujeme už nejaký ten piatok. Konkrétne od roku 2010. A za ten čas sa konštantne tešíme vašej priazni ako aj skutočnosti, že produkty značky Bausch + Lomb sú vám blízke. Keďže vieme, že obľubujete naše súťaže, rozhodli sme sa vašu súťaživosť a lojalitu posunúť na vyššiu úroveň. V týchto dňoch pripravujeme Facebook vernostný program, vďaka ktorému odmeníme každý mesiac niekoľkých z vás produktom našej značky. Ako to bude fungovať?

Je dôležité, aby ste nás sledovali na Facebooku. A keď spustíme vernostný program Bausch + Lomb, aby ste sa do neho prihlásili, resp. zapojili sa. Stačí, ak kliknete na odkaz novej webovej stránky (ktorú aktuálne pripravujeme) a na adrese https://sosovka.sk/vernostny-program/ zadáte svoje meno, priezvisko, e-mail a názov kontaktných šošoviek, prípadne roztoku, ktorý používate.

Zo všetkých prihlásených členov vyžrebujeme mesačne 5 až 10 šťastlivcov, ktorí po splnení podmienok získajú vybraný produkt Bausch + Lomb. Pýtate sa, akých podmienok?

  • V prípade, ak vás systém vyžrebuje, príde vám e-mailom notifikácia o tejto skutočnosti. Na uplatnenie vernostného bonusu, teda produktu Bausch + Lomb, je následne potrebné zaslať doklad o kúpe s EAN kódom napríklad vašich kontaktných šošoviek alebo roztoku na kontaktné šošovky Bausch + Lomb, ktoré práve používate.
  • Ráta sa kúpa aspoň 2 produktov Bausch + Lomb (kontaktné šošovky, roztoky na kontaktné šošovky) za posledné 3 mesiace odo dňa notifikácie (vyžrebovania).
  • Dôležité je vedieť, že do vernostného programu sa ráta nákup produktov Bausch + Lomb v akejkoľvek kamennej optike (kontaktné šošovky, roztoky…), v sieti predajní Drogerie-Markt (roztoky Botrue, ReNu Multiplus…), v kamenných lekárňach – napríklad v sieti lekární Dr. Max (kontaknté šošovky, roztoky…) a výnimkou je aj e-lekáreň drmax.sk.
  • Na základe zdokladovania nákupu vyššie uvedeným spôsobom vám bude zaslaný jeden bonusový produkt Bausch + Lomb (spravidla roztoky Biotrue, a pod.).

Do bonusového programu sa môžete opakovane zaregistrovať po každej kúpe produktov Bausch + Lomb, máte tak väčšiu šancu, že práve vy získate bonusový produkt. Preto si vždy starostlivo uchovajte doklad o zakúpení tovaru, ako aj EAN (čiarový) kód z balenia produktu.

Veríme, že sa vám nový bonusový program zapáči a akékoľvek podnety alebo otázky nám, rposím, adresujte priamo na Facebook stránke. Tak priatelia, sledujte nás a už čoskoro sa budete môcť zapojiť a získať tak produkt Bausch + Lomb za vašu vernosť tejto značke! :)

Tím Bausch + Lomb

Hlásenie nežiaducich účinkov liekov:

Tel.: +421 910 101 334, E-mail: pv.slovakia@bausch.com

Odborné otázky k našim výrobkom:

E-mail: SlovakRepublic.medical.info@bausch.com

Hlásenie nežiaducich účinkov a sťažností na kvalitu zdravotníckych pomôcok:

E-mail: slovakia.mdcomplaints@bausch.com

Ochrana osobných údajov (GDPR):

E-mail: gdpr.sk@bausch.com