www.sosovka.sk – Váš sprievodca kontaktnými šošovkami Bausch + Lomb


Zaostrite na svoju lásku

Neverbálna komunikácia je celá veda a najmä v láske. Zreničky však hovoria jasnou rečou. Naučte sa ju čítať a budete vedieť na čom ste. V partnerskej komunikácii môžete napríklad zistiť, či vám partner hovorí pravdu alebo či je z vás úplne „namäkko“. Pretože reakciu zreničiek nemôžete ovládať vlastnou voľou, je ľahké podľa nich rozoznať, čo človek prežíva.

Rozšírené zreničky

Vedeli ste, že rozšírená zrenička pôsobí na druhého príťažlivo? Preto vo väčšine reštaurácií a barov býva tlmené svetlo. Oči reagujú prirodzene a zreničky sa v málo osvetlenom priestore zväčšujú. Partner sa javí príťažlivejšie. Zreničky sa naopak zužujú pri ostrom svetle, napríklad keď svieti slnko.

Všeobecne môžeme konštatovať, že rozšírené zreničky sú príznakom silných emócií a nezáleží na tom, či pozitívnych alebo negatívnych. Takže ak chcete zistiť, či sa niekomu páčite, pozerajte mu na zreničky a ak sú rozšírené, máte vyhraté. Pozor však na to, kde sa nachádzate. Ak ste v bare, kde je účelne málo svetla, tak zreničky partnera môžu byť rozšírené kvôli úplne niečomu inému :)

Farba dúhovky

Zaujímavé postavenie v komunikácii má aj farba dúhovky. Tá dokáže stmavnúť aj rozjasniť sa. Pri pozitívnych pocitoch, radosti či lásky sa dúhovka rozjasňuje, naopak, pri bolesti či strachu či iných negatívnych pocitoch dúhovka tmavne. Najľahšie je to možné rozpoznať pri modrých a najťažšie pri hnedých očiach.

Kontaktné šošovky vyvinuté aj na rande :)

Keď zbadáte svojho milovaného alebo svoju milovanú a od šťastia, zamilovanosti, radosti a ďalších pozitívnych emócií zabudnete žmurkať, určite si do očí nezabudnite aplikovať kontaktné šošovky ULTRA*. Nielenže na svoju lásku dobre zaostríte, ale kontaktné šošovky ULTRA* s technológiou MoistureSeal zabránia vysychaniu očí a šošoviek. Zaistia 95 %-né zvlhčenie po celých 16 hodín, takže aj keď sa rande predĺži, budete v pohode.

Chcete mať informácie zo sveta Bausch + Lomb z prvej ruky? Sledujte našu stránku www.sosovka.sk a rovnako aj našu FB stránku https://www.facebook.com/BauschLombSR/.

* Zdravotnícka pomôcka

Hlásenie nežiaducich účinkov liekov:

Tel.: +421 910 101 334, E-mail: pv.slovakia@bausch.com

Odborné otázky k našim výrobkom:

E-mail: SlovakRepublic.medical.info@bausch.com

Hlásenie nežiaducich účinkov a sťažností na kvalitu zdravotníckych pomôcok:

E-mail: slovakia.mdcomplaints@bausch.com

Ochrana osobných údajov (GDPR):

E-mail: gdpr.sk@bausch.com