www.sosovka.sk – Váš sprievodca kontaktnými šošovkami Bausch + Lomb


Zimné športy = čas na jednorazovky?

Počasie vonku napovedá, že nastal čas na zimné športové radovánky. Ak aj vás už lyže a lyžiarky „svrbia“, aby ste ich konečne vytiahli na svah, zrejme nastal čas popremýšľať aj nad šošovkami. Veď si chcete užiť maximálny komfort a dopriať si ten najlepší športový pôžitok, však?

BLOGY NA WEB (4)Pri všetkej úcte – okuliare sú, boli a vždy budú našou súčasťou (a vďaka za ne), ale ja osobne si starostlivo vyberám činnosti, kedy ich radšej nahradím kontaktnými šošovkami. Jednou takou je aj lyžovanie. Človek na to akosi prichádza postupne (možno vekom), že ak si môže život uľahčiť, spraví tak. U mňa je to posunuté už v tom, že si nevyberám medzi okuliarmi a šošovkami, ale medzi šošovkami s plánovanou výmenou a tými jednorazovými. Tie sú na šport, dovolenku ale aj na každodenný život ako stvorené. Viem, že ich cena je vyššia, no ten komfort a bezstarostnosť je v mnohých prípadoch na nezaplatenie. Úžasné je, že máme na výber a môžeme sa rozhodnúť. Veď si len predstavte, že by ste fungovali v 80-tych rokoch minulého storočia, kedy by ste o jednorazovkách mohli len snívať. A niekedy v minulosti boli ľudia nesmierne vďační aj za obyčajné okuliare.

A čo vy? Mali ste možnosť vyskúšať jednorazové teda jednodňové šošovky, napríklad také Biotrue Oneday lenses od Bausch + Lomb? Majú nielen úžasné vlastnosti, ale vás zároveň odbremenia od ich čistenia roztokom. Tieto prémiové jednorazové kontaktné šošovky sú vyrobené z originálneho inovatívneho materiálu Hypergel, ktorý prepúšťa dostatok kyslíka potrebného pre otvorené oko. Obsah vody v šošovke je 78%, čo je rovnaký obsah ako v ľudskej rohovke. Pýšia sa tak najvyšším obsahom vody spomedzi všetkých jednodenných kontaktných šošoviek dostupných na Slovensku. Vyvinuté boli pre pohodlné nosenie počas celého dňa, čiže v oku nevysychajú a oči tak nie sú zbytočne podráždené.

Získajte úplne nový spôsob pohľadu na svet s bio-inšpirovanými kontaktnými šošovkami, ktoré sú svojimi vlastnosťami najbližšie k samotnej fyziológii ľudského oka – napodobňujú zdravé slzy skutočného oka a zodpovedajú jeho prirodzenému zvlhčeniu. A keďže ide o jednorazové/jednodenné šošovky, starostlivosť o ne je minimálna. Ráno si stačí vložiť nový sterilný pár šošoviek do očí a večer ich po vybratí jednoducho odhodíte do smetného koša. Koniec roztokom, koniec starostiam a svojim očiam doprajete maximálny komfort a hygienu.

Až 91 % nositeľov jednodenných kontaktných šošoviek bolo s kontaktnými šošovkami Biotrue Oneday spokojných. Podobne, 86 % nositeľov jednodenných kontaktných šošoviek súhlasí s tým, že kontaktné šošovky Biotrue ONEday sa pohodlne nosia počas celého dňa. Dokonca až 9 z 10 nositeľov súhlasí s tým, že kontaktné šošovky Biotrue ONEday znižujú výskyt svetelných kruhov a oslnenia, a to aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Tak neváhajte a navštívte niektorú z očných optík, alebo sa objednajte u svojho očného lekára. Uvidíte ten rozdiel a vaše oči vás budú za to milovať! J

Do skorého písmenkovania,

 

Vaša adminka

Hlásenie nežiaducich účinkov liekov:

Tel.: +421 910 101 334, E-mail: pv.slovakia@bausch.com

Odborné otázky k našim výrobkom:

E-mail: SlovakRepublic.medical.info@bausch.com

Hlásenie nežiaducich účinkov a sťažností na kvalitu zdravotníckych pomôcok:

E-mail: slovakia.mdcomplaints@bausch.com

Ochrana osobných údajov (GDPR):

E-mail: gdpr.sk@bausch.com