www.sosovka.sk – Váš sprievodca kontaktnými šošovkami Bausch + Lomb


Vernosť značke Bausch + Lomb sa vypláca

O našom online vernostnom programe vás informujeme pravidelne, no je možné, že informácie o ňom sa nedostali ku každému. Keďže si ctíme vernosť našich priaznivcov, s mesačnou periodicitou rozdávame zaujímavé ceny.

Počas existencie nášho online vernostného programu sme mali pre zapojených rôzne produkty – cestovné roztoky Biotrue, veľké roztoky (360 ml) ReNu MultiPlus či veľké (360 ml) roztoky Biotrue (tie máme aktuálne).

Získať ich mohli a môžu tí, ktorí sa do online vernostného programu zapojili (zapoja) a dodržia jeho pravidlá. Potom už stačí len trochu šťastia, aby sa v rámci mesačného žrebovania objavilo práve ich meno. A roztok je ich.

Ako to teda funguje?

Na zapojenie sa je potrebné zvoliť nasledovný spôsob na stránke https://sosovka.sk/vernostny-program/ :

  • Zadajte svoje meno, priezvisko a e-mailovú adresu
  • Potvrďte svoje údaje a súhlas so spracovaním osobných údajov
  • Odošlite formulár

Žrebujeme raz mesačne a výherca bude oznámený na Facebook stránke Bausch + Lomb. Na to, aby ste balenie roztoku na kontaktné šošovky získali zdarma, je potrebné splniť jednu podmienku – dôležité je preukázať nákup dokladom z registračnej pokladnice (prípadne faktúry, ak ide o e-lekáreň Dr. Max alebo Happyhairshop) a zároveň EAN kódom (čiarovým kódom) zo zakúpeného balenia výrobku značky Bausch + Lomb (kontaktné šošovky, roztok na šošovky…). Preto si starostlivo odkladajte doklady o zakúpení ako aj EAN kódy z balení produktov Bausch + Lomb.

Dôležité upozornenie: Akceptované budú len doklady z registračnej pokladnice akejkoľvek kamennej očnej optiky (predajne) v rámci Slovenska a faktúra z e-lekárne Dr. Max alebo Happyhairshop. Ostatné doklady ani faktúry z iných e-shopov nebudú akceptované.

Kúpa produktu by nemala mať starší dátum ako 3 mesiace odo dňa žrebovania. Akonáhle túto podmienku splníte, obratom Vám zašleme zdarma zásielku so spomínaným balením roztoku na kontaktné šošovky. V novom systéme tak majú šancu viacerí získať roztok zdarma bez nutnosti zbierania potrebných bodov.

Tak ako? Ešte ste sa nezapojili? Možno práve teraz je ten správny čas, stačí na to pár klikov a ste tam… :)

Hlásenie nežiaducich účinkov liekov:

Tel.: +421 910 101 334, E-mail: pv.slovakia@bausch.com

Odborné otázky k našim výrobkom:

E-mail: SlovakRepublic.medical.info@bausch.com

Hlásenie nežiaducich účinkov a sťažností na kvalitu zdravotníckych pomôcok:

E-mail: slovakia.mdcomplaints@bausch.com

Ochrana osobných údajov (GDPR):

E-mail: gdpr.sk@bausch.com